português | english | français | català

logo

Búsqueda en la base de datos

Base de datos:
fons
Buscar:
BOATELLA RIERA, JOSEP []
Referencias encontradas:
Mostrando:
1 .. 6   en el formato [Estandar]
página 1 de 1


1 / 6
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Evolució dels paràmetres de qualitat en el decurs del procés d'elaboració dels olis verges d'oliva (cooperatives de Les Garrigues i del Baix Ebre-Montsià) / Neus Hernández i Rabascall ; director Josep Boatella i Riera
Hernández i Rabascall, Neus


1984
Dirigida per: Boatella Riera, Josep. Universitat de Barcelona. Facultat de Farmàcia, 1984
161 f., : il., taules ; 29 cm
Tesina. Bibliografia.



Matèries: Indústria de l'oli ; Oli d'oliva ; Control de qualitat ; Cooperatives agràries
Àmbit:Garrigues ; Baix Ebre ; Montsià
Cronologia:1984
Autors add.:Boatella Riera, Josep (Dir.)
Localització: Universitat de Barcelona


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 6
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Els Paràmetres químics en la caracterització dels olis de les denominacions d'origen Borges Blanques i Siurana / per Maria Lluïsa Forcadell i Berenguer ; directors: M.C. de la Torre i Boronat, J. Boatella i Riera
Forcadell i Berenguer, Maria Lluïsa


1988
Dirigida per: Torre Boronat, Carmen de la; Boatella Riera, Josep. Universitat de Barcelona. Departament de Ciències Fisiològiques Humanes i de la Nutrició, 1988
281 f. : il., gràf., taules ; 30 cm
Bibliografia.



Matèries: Tesis doctorals ; Oli d'oliva ; Denominació d'origen
Àmbit:Borges Blanques, les ; Siurana de Prades
Cronologia:[1988]
Autors add.:Torre i Boronat, M. del Carmen (Dir.) ; Boatella Riera, Josep (Dir.)
Localització: Universitat de Barcelona


Enllaç permanent a aquest registre



3 / 6
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Els Orígens de la indústria dietètica catalana (1880-1935) : Farmacèutics i metges / Josep Boatella
Boatella Riera, Josep


Barcelona : Edicions de la Universitat de Barcelona, [2017]
156 p. : il.
Referències bibliogràfiques i índexs.
ISBN 9788447540488

Des del final del segle XIX fins als anys trenta del segle XX, un bon nombre de professionals dels àmbits de la farmàcia i la medicina van contribuir de forma significativa al desenvolupament de productes dietètics al nostre país. Aquest tipus de preparats, que van assolir una gran importància amb la publicació de l'obra del farmacèutic francès Apollinaire Bouchardat, van obrir les portes a la utilització terapèutica dels aliments per millorar la nutrició infantil i combatre malalties com la diabetis, i van establir les bases del que avui ha esdevingut una indústria capdavantera. Fruit d'un minuciós treball de documentació històrica i de recopilació documental -especialment pel que fa al material gràfic, que en alguns casos és inèdit-, aquest llibre presenta un patrimoni individual i col·lectiu de gran interès científic i artístic, i vol ser una mostra de reconeixement als professionals oblidats en el relat de la història de les ciències dels aliments a Catalunya. (Editorial).



Matèries: Indústria alimentària ; Biografia ; Metges ; Farmacèutics ; Aliments ; Medicina ; Farmàcia
Àmbit:Catalunya
Cronologia:1880 - 1935
Autors add.:Universitat de Barcelona
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona


Enllaç permanent a aquest registre



4 / 6
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Els Olis d'oliva de Catalunya / [coordinació de l'obra: Josep Boatella i Jesús Contreras]



2a ed.
[Barcelona : Generalitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural], 2008
189 p. : il. col. ; 30 cm
Bibliografia. Glossari.
ISBN 9788439376774



Matèries: Indústria de l'oli ; Oli d'oliva ; Comercialització ; Olivera ; Costums alimentaris ; Vocabularis ; Productes agraris ; Denominació d'origen
Àmbit:Catalunya
Cronologia:[2008]
Autors add.:Boatella Riera, Josep ; Contreras Hernández, Jesús
Localització: Biblioteca de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



5 / 6
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Los Aceites de oliva de Cataluña / [coordinación de la obra: Josep Boatella y Jesús Contreras]



[Barcelona] : Generalitat de Catalunya. Departamento de Agricultura, Alimentación y Acción Rural, 2008
189 p. : il. col. ; 30 cm
Bibliografia. Inclou glossari.
ISBN 9788439376781



Matèries: Indústria de l'oli ; Oli d'oliva ; Olivera
Àmbit:Catalunya
Cronologia:[2008]
Autors add.:Boatella Riera, Josep (Ed.) ; Contreras Hernández, Jesús (Ed.)
Autors add.:Generalitat de Catalunya. Departament d'Agricultura


Enllaç permanent a aquest registre



6 / 6
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Els Olis d'oliva de Catalunya / [coordinació de l'obra: Josep Boatella i Jesús Contreras]



[Barcelona] : Generalitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, 2006
189 p. : il. col. ; 30 cm
ISBN 84-393-7122-5



Matèries: Indústria de l'oli ; Oli d'oliva ; Productes agraris ; Olivera
Àmbit:Catalunya
Cronologia:[2006]
Autors add.:Boatella Riera, Josep (Dir.) ; Contreras Hernández, Jesús (Dir.)


Enllaç permanent a aquest registre



página 1 de 1

Base de datos  fons : Formulario avanzado

   
Buscar:
en el campo:
 
1     
2   
3